Horten Dyreklinikk

Vårt faglig dyktige team etterstreber til enhver tid at du og dyret ditt skal få den beste behandlingen her hos oss.

Takk for at du viser interesse for klinikken vår som vi er så stolte av!

Gjennom kontinuerlig faglig oppdatering, ydmykhet og respekt for dyrene, sørger vi for å gi optimal, og tilpasset behandling til det beste for ditt dyr.

Vi tilbyr de fleste tjenester innenfor smådyrmedisin og vi utreder og behandler tilstander som kløe, diare, kuttsårbehandling, slapphet, økt drikkelyst, halthet, øreproblemer, ultralydundersøkelser av bukorganer røntgenundersøkelser, vaksinering og id-merking, HD/AD røntgen, patellaattest, allergi og hudutredninger, pass til utenlandsreiser, tannrens og annen tannbehandling. Vi har eget moderne laboratorie for analyse av urin, blodprøver, celleprøver, avføringsprøver med mer.
Finner vi ut at dyret ditt trenger langvarig og ressurskrevende behandling, legges de inn på vår klinikk i vår behagelige og moderne oppstallingsavdeling.
Vi skjønner at våre kunder har det travelt og tilbyr derfor  levering av dyret før jobb og henting etter jobb.

Vi har god kirurgisk kompetanse og tilbyr de vanligste kirurgiske inngrep. Vårt dyktige team oppdaterer seg kontinuerlig innenfor anestesi og  smertebehandling. På den måten kan du være trygg på at den faglige tjenesten som leveres hos oss, er hensiktsmessig og trygg for din beste venn. Vi legger også stor vekt på  riktig håndtering av dyr ved å behandle dem med respekt og ydmykhet, det fortjener de!

Dersom vi oppdager lidelser som ikke kan behandles ved vår klinikk, har vi et bredt nettverk av kolleger som har spesialkompetanse innenfor det relevante fagområdet. Det kan være CT/MR undersøkelser, ultralyd av hjertet, kikkhullskirurgi, øyelysning, tannregulering og rotfylling med mer.Vi følger opp henvisningen og etterbehandlingen som stort sett skjer her hos oss. På denne måten sørger vi for riktig behandling til det beste for ditt dyr.

Vår butikk har også et bredt utvalg av kvalitetssikret hunde- og kattemat fra de beste leverandørene på markedet. Vi har et bredt utvalg av sjampoer, godbiter, hunde og katteleker, børster, dekken, halsbånd og annet utstyr til ditt kjæledyr.

Vi ønsker hele tiden å forbedre oss! Derfor ønsker vi tilbakemelding fra deg om opplevelsen av besøket ved vår klinikk. Er det noe du savner på internettsiden vår, ta gjerne kontakt slik at vi kan tilpasse oss ditt ønske.